ARTICSÓKA
L-TRIPTOFÁN
L-TRIPTOFÁN

ARANY MÚMIJÓ

Megrendelés»


info@mumio.co.hu


Evalar a Facebookon is


ARTICSÓKA

 ARTICSÓKA articsóka

Az articsókában levő inulin, aszkorbinsav, karotin, valamint a B1 és B2 vitaminok elősegíthetik az anyagcsere normalizálódását, valamint pozitív hatást gyakorolnak a zsíranyagcserére, aminek köszönhetően az articsóka:

  • nagymértékben elősegítheti az emésztést, különösen nagy mennyiségű szénhidrát és zsíros táplálék fogyasztását követően;
  • segít normalizálni a biokémiai folyamatokat a májsejtekben;
  • nagymértékben hozzájárulhat a vér koleszterinszintjének javításához.

Az ARTICSÓKA tulajdonságai:
  • epehajtó és gyulladáscsökkentő hatás;
  • stimulálja a koleszterin-anyagcserét;
  • javítja a máj működését.

Szedésével kapcsolatban konzultáljon háziorvosával, vagy természetgyógyászával!

O.É.T.I. Regisztrációs szám:  9720/2011

Az ARTICSÓKA felhasználásáról